Choose your language: English | Romanian  SI TU POTI SCHIMBA CEVA

In fiecare an, Fundatia Caminul Phillip ajuta sute de copii, cu sprijin financiar din partea unor organizatii si a unor persoane generoase. Eficienta noastra este confirmata si apreciata de organizatii internationale, de autoritatile guvernamentale locale, de alte ONG-uri din Romania si strainatate (vezi Marturisiri si Recomandari).

Fundatia Caminul Phillip respecta standardele stricte de responsabilizare financiara si se angajeaza sa foloseasca fondurile donate intr-un mod eficient. Pentru ca donatorii si sponsorii nostrii sunt foarte importanti pentru noi, permanent ii tinem la curent cu activitatile noastre, prin rapoarte trimestriale si anuale si/sau prin comunicare directa prin e-mail sau telefon, pentru ca acestia sa vada ce schimbari aduce participarea si implicare lor in proiectele noastre.

Noi, cei de la Caminul Phillip, va invitam sa va alaturati noua. Mii de copii din Romania traiesc in saracie si fara speranta, insa aceasta situatie nu trebuie sa ramana astfel. Cu ajutorul vostru, putem oferi sprijin acestor copii si impreuna putem influenta eficient si real viata lor oferindu-le speranta pentru viitor. Va rugam sa reflectati asupra situatiei acestor copii. Si TU poti schimba viata unui copil, chiar astazi.

As dori sa ajut prin:

 1. Sponsorizarea unui proiect (Ex: Centrul de Zi al Fundatiei Caminul Phillip, Centrul de Zi de la Nehoiu, Centrul de Sanatate, etc.)

  Puteti alege sa sponsorizati unul sau mai multe dintre proiectele noastre care sunt in prezent, in desfasurare, in functie de interesul si posibilitatile voastre. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii si va putem propune un buget pentru oricare dintre proiectele pe care alegeti sa le sprijiniti. Bineinteles, ca perioada finantarii si suma este la alegerea voastra, insa noi va putem sugera modurile in care fondurile vor putea fi folosite cat mai eficient.

 2. O donatie pentru acoperirea celor mai acute nevoi, sub forma:

  • Unei contributii lunare
  • Unei contributii unice

  Pentru mai multe detalii despre donatii vizitati sectiunea General » Donatii.

 3. O donatie in natura

  Bunuri materiale ca: mancare, imbracaminte, incaltaminte, rechizite, jucarii si medicamente, etc, sunt bine venite oricand.

 4. Voluntariat

  Daca iubesti copiii si vrei sa-i ajuti, contacteaza-ne ca sa putem decide impreuna ce ti se potriveste cel mai bine.

^ go top

(c) Phillip House Foundation, 06.2003
design by Andrei Ionescu